Vi feirer i år 20 år, og vi vil takke alle som har som har benyttet seg av oss og våre tjenester, både private, bedrifter, forhandlere og  våre  samarbeidspartnere .  

Solheim`s Import ble etablert høsten 2000.
og har siden  starten utviklet seg med en del større kompetanse innen salg og markedsføring. Grunnet økt aktivitet ble vi i juni 2015 omgjort til ett AS:
Solheim`s Import består av 3 avdelinger.

Avdeling 1: Produkter rettet mot barnehager, Sfo, kommuner, bedrifter o.l.
Avdeling 2: Konsulenttjenester for og imot bedrifter og private, samt salg av sikkerhetsprodukter.
Avdeling 3: Nettbutikk, hele familiens handlested.

Vår spede begynnelse startet med import av vår populære  bamsestol (Teddy Potty Chear), og i 2002 etablerte vi en komplett nettbutikk for hele familien.

 Innen konsulenttjenester har vi tatt oppdrag for Midt-Norsk telemarketing.  (Gjensidige Nor Salgskontor) (Creditto Consulting) (Markedsdiagnose) Bryllupsdagen  anbudstorget og Pure Help.

Solheims`s Import er leverandør av sikkerhetsprodukter, kontorartikler, leker, stiger/stillaser og barnerelaterte produkter 
Har du produkter som du mener egner seg til telemarketing/messer/stand, eller om du ønsker å bruke oss som forhandler/agent for deres produkter. Ikke nøl ta kontakt.      Vår filosofi er å skaffe kvalitetsprodukter til lave priser.